Warning: Use of undefined constant get_magic_quotes_gpc - assumed 'get_magic_quotes_gpc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pan10000/honlapok/balatongolf-villa.com/wp-content/plugins/cforms/lib_functions.php on line 342

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pan10000/honlapok/balatongolf-villa.com/wp-content/plugins/cforms/lib_functions.php:342) in /home/pan10000/honlapok/balatongolf-villa.com/wp-content/plugins/qtranslate/qtranslate_core.php on line 71
Balatongyörök | Balaton Golf

Balatongyörök

Balatongyörök – romantikus falu a Balaton északi partján

Balatongyörök utcái a Keszthelyi-hegység déli lankáitól a Balaton partjáig futnak. A Balatongyöröki strand a környék egyik legkedveltebb fürdőhelye. A páratlan panorámával megáldott Szépkilátója kiemelt turistacélpont, elsősorban a romantikára vágyó párok körében. A Wikipédia Balatongyörök szócikkében további részletes információkat találhat a településről.

Balatongyörök és a golf

Balatongyörök legújabb attrakciója a Golfclub Imperial Balaton, mely 2010 áprilisában nyitotta meg kapuit. Igazi különlegességét a pálya földrajzi elhelyezkedése adja, hiszen közvetlen a Balaton mellett, a Szépkilátó szomszédságában található. Páratlan élményt nyújt, hogy golfozás közben a Badacsonyi hegyekben lehet gyönyörködni.

Kerékpár, túra, pecázás

A golfozáson kívül számos egyéb kikapcsolódásra van lehetőségünk. Ingyen biztosítunk minden kedves vendégünknek kerékpárt, így érdemes egyet tekerni a háztól közel futó balatoni bringakörúton. Györök mellett található Keszthelyi-hegység kiváló lehetőségeket tartogat a túra szerelmeseinek is. Természetesen a pecázás is népszerű sport Balatongyörökön.

Balatongyörök környéke

8km-re fekszik Keszthely, a Balaton fővárosa. Számos múzeumát, köztük a gyönyörű Festetics kastélyt érdemes megnéznünk. 14km-re található Hévíz, a világhírű gyógyvíz hazája.